Asset Publisher

angle-left (Jr.) Procurement Specialist (Only in Dutch)

(Jr.) Procurement Specialist (Only in Dutch)

Als Resato’s (Junior) Procurement Specialist realiseer je de inkoop van bestaande en te ontwikkelen technische goederen, verpakkingen en productiemiddelen. De strategische beslissingen die jij maakt worden uitgevoerd door de Operational Purchaser. Daarnaast leg je verantwoording af aan de Procurement Manager.

 

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen. Vragen als: ‘Bij welke leverancier koop ik dat product?’, ‘Welke specificaties moet het product hebben?’ en ‘Wat bestel ik, en hoeveel?’ zijn dagelijkse kost. Je vergelijkt  en beoordeelt de door jou geselecteerde leveranciers op prijs, kwaliteit en levertijd. Op deze manier richt je het inkoopproces zo efficiënt en effectief mogelijk in. Ook heb je een controlerende rol. Je analyseert de KPI’s en bewaakt de performance en levertijd van producten. Hierbij reageer je proactief op afwijkingen. Wanneer een leverancier bijvoorbeeld producten levert onder de afgesproken norm, zoek jij uit welke acties uitgezet dienen te worden om de prestaties weer op het gewenste niveau te brengen. Hierna ga je met de leverancier in gesprek. Tevens geef je advies over materiaalkeuzes en optimalisaties van het inkoopproces aan de Procurement Manager en betrokken afdelingen.

Verdere werkzaamheden zijn:

 • Onderhandelen over Inkoop- en Raamcontracten en leveringscondities;
 • Opstellen van budgetten op basis van het inkooppakket;
 • Afwikkelen van boeteclausules en schadeclaims;
 • Controleren van orderbevestigingen.
   

Wij vragen

Allereerst vinden wij het belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek (ervaring is een pré). Ons productassortiment bestaat uit hogedruk technologie watersnijsystemen, maar ook componenten en systemen voor testen, injectie en controlling. Je hebt een commerciële instelling; je herkent kansen en gaat een onderhandeling niet uit de weg. Ook weet je op financieel gebied wat de cijfers voor gevolgen hebben op het inkoopproces.

Verder vragen wij:

 • HBO werk-en denkniveau;
 • Stressbestendig;
 • Teamplayer;
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;
 • Kennis van ERP.
   

Wij bieden

Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een innovatief bedrijf. Je werkt in een klein en informeel team. Hiernaast bieden wij je:

 • Marktconform salaris;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
   

Wij zijn

Resato is een innovatieve, Nederlandse leverancier van slimme hogedruk oplossingen met het doel om de productiviteit van haar wereldwijde klanten te verhogen. Het is onze missie om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en te overstijgen. Met meer dan 25 jaar ervaring met hogedruk technologie hebben wij de kennis om betrouwbare en veilige oplossingen te bieden.

Je kunt Resato producten vinden in de olie & gas industrie, slangtest industrie, glas industrie, mijn industrie, automotive industrie, luchtvaart industrie en vele anderen.

Het is belangrijk voor ons om een werkruimte te creëren waarin mensen leren, zich ontwikkelen en plezier maken.

Geïnteresseerd? Stuur een email met uw cv en motivatie naar jobs@resato.com!

Von unserem Experten für Stellenbesetzung

Bart van Nes

"Ohne unsere Leute wären wir nie da gewesen, wo wir heute sind und werden es morgen sein!"

Bart van Nes - Job Recruiter
Kontaktiere unsere Expert