Digital Content Marketeer

Digital Content Marketeer

Voor onze Marketingafdeling zijn wij op zoek naar een Digital Content Marketeer. Als Digital Content Marketeer ben jij het creatieve brein achter onze digitale marketingactiviteiten. Als een spin in het web lever je een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en uitdragen van onze digitale marketingstrategie en positionering in de markt. Jij bent bekend in de wereld van SEO en SEA en draagt bij aan de nieuwe digitale manier van werken bij Resato.

Vanuit een strategisch plan ga je zorgvuldig te werk. Je werkt nauw samen met de Marketing Manager en de collega’s van onze drie Sales afdelingen. Jij creëert de kansen en de organisatie ondersteunt met de juiste middelen. Vanuit je deskundigheid adviseer je het management en de directie op het gebied van marktkansen en de nieuwste ontwikkelingen.

Uiteraard krijg je ook zelf de kans om je te ontwikkelen. We geven je vrijheid en jij krijgt van ons de juiste handvatten. Je kunt je kennis verbreden en verdiepen op het gebied van de nieuwste digitale ontwikkelingen op marketinggebied. Je rapporteert aan de Marketing Manager.

Het profiel

Jij bent het aanspreekpunt voor onze Sales collega’s op het gebied van onze digitale activiteiten en draagt zorg voor de branding van Resato online. Je hebt oog voor de constant veranderende markt en maakt je snel eigen in nieuwe digitale technologie op marketinggebied. Je collega’s kunnen op jou bouwen in de wereld van digitaal ondernemen. Van webinars tot virtual tours en van lead generation tot aan social media campagnes, jij bent de expert die de customer journey analyseert en verbeteringen toepast. Jouw kracht zit in je kennis van en ervaring op het gebied van digitale marketing. Zowel op tactisch als strategisch niveau ben je een volwaardig sparringpartner en adviseur. Je bent resultaatgericht en neemt graag het voortouw.

Wij vragen:

 • HBO werk en denkniveau;
 • Nederlands en Engels op goed niveau in woord en schrift;
 • Duits en/of Frans is een pré;
 • Ervaring als Digital Content Marketeer in een B2B omgeving;
 • Affiniteit met techniek en digitale technologie;
 • Klantgerichtheid en uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Bekend met Adobe software;
 • Bekend met CRM systemen;

 

Wij bieden

Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een innovatief en groeiend bedrijf. Je werkt in een klein en informeel team. Hiernaast bieden wij je:

 • Marktconform salaris;
 • Een werkplek in een dynamische werkomgeving;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • Opleidingsbudgetten om jezelf verder te ontwikkelen;
   

Wij zijn

Resato is een innovatieve, Nederlandse leverancier van slimme hogedruk oplossingen met het doel om de productiviteit van haar wereldwijde klanten te verhogen. Het is onze missie om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en te overstijgen. Met bijna 30 jaar ervaring met hogedruk technologie hebben wij de kennis om betrouwbare en veilige oplossingen te bieden.

Ons productassortiment draait geheel om hogedruk technologie. Componenten en systemen voor testen, injectie en controlling die opereren tot 14,000 bar, waterstraalsnijmachines die door vrijwel elk soort materiaal heen kunnen snijden en waterstofstankstations waarmee wij op weg zijn naar een groenere wereld!

Het is belangrijk voor ons om een werkruimte te creëren waarin mensen leren, zich ontwikkelen en plezier maken.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Stuur dan je Sollicitatiebrief incl. CV naar: HR@resato.com, t.a.v. Arianne van Dijken

Resato International B.V.

Duitslandlaan 1

9403 DL  ASSEN

Tel. 050-5016877

Website: www.resato.com