Interim Strategic Business Consultant

Interim Strategic Business Consultant 32 uur per week

Ter uitbreiding van ons Management Team zoeken wij een:

Interim Strategic Business Consultant (32 uur per week)

 

Wie zoeken wij?

Resato staat aan de vooravond van enorme groei! Daarom zijn wij op zoek naar een Strategic Business Consultant. We zoeken een ervaren strateeg met ervaring in een eindverantwoordelijke (MD) positie die verantwoordelijk wordt voor het adviseren van de board en het begeleiden van de organisatie in de stappen die genomen worden in het mogelijk maken van deze groei/scale up. Het is een uniek moment om deze interim-rol te vervullen!

Wat ga je doen?

In deze positie maak je onderdeel uit van het MT en fungeer je als rechterhand van de directie. Je houdt je bezig met strategische ‘high level’ projecten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de werkzaamheden/projecten die voortvloeien uit de splitsing van business units, het aantrekken van nieuw kapitaal, het verkennen van (markt)kansen, het vastleggen van intellectual property, het aangaan van contracten met strategische partners en leveranciers en het coördineren van technische due dilligence projecten.  Door jouw expertise, enthousiasme en gedrevenheid weet jij het geheel te overzien en begrijp je de business. Je schakelt experts in voor specialistische werkzaamheden en kunt projecten op een succesvolle wijze afronden. Jij laat je niet zomaar iets wijsmaken, jij wilt altijd een onderbouwing horen en het écht begrijpen.

 

Als Strategic Business Consultant

 • Focus jij je op wat echt belangrijk is en stel je de juiste prioriteiten.
 • Kun je werken op een hoog abstractieniveau.
 • Ben je in staat gesprekken te voeren op directieniveau.
 • Ben je een belangrijke schakel tussen de Board, Bestuurder en de organisatie. Jij weet hoe je op een goede manier de verbinding legt tussen deze afdelingen.

Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:

 • Iemand die ruime ervaring meeneemt op senior management niveau binnen de maakindustrie. Jij weet hoe je niet alleen een organisatie maar ook een team beter maakt.
 • Iemand met ruime ervaring op het gebied van strategische partnercontracten.
 • Een sparringpartner voor onze interne organisatie, maar ook voor onze klanten en partners. Je vindt het leuk om contacten te leggen met onze opdrachtgevers.

Met wie en voor wie werk je?

Je komt bij een organisatie te werken die de komende jaren enorm gaat groeien. Bij ons stap je op de trein, je rijdt mee en bepaalt mede de koers. Een koers richting een hele mooie en duurzame toekomst. Bij ons heerst een informele sfeer en werk je met gedreven en gemotiveerde collega’s. We werken hard, maar we houden er ook zeker van om successen met elkaar te delen en te vieren: ‘Never a dull moment’.

Onze board bestaat uit 3 leden, de CEO, COO en CFO, deze board zul je ondersteunen en aan hen zul je rapporteren.

Dit krijg je van ons:

 • Ruimte en vrijheid om jezelf te blijven ontwikkelen bij een organisatie die blijft innoveren; bij Resato staan we nooit stil;
 • Een interim contract, voor 32 uur per week.
 • Een functie met veel eigenaarschap.
 • Een collegiaal en energiek team dat graag samen met jou de wereld een stuk duurzamer maakt.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij een organisatie die een bijdrage levert aan een groenere toekomst? Twijfel dan niet en reageer! Dit kan via Hunter Select. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Hunter Select, Renée Nicolaï via telefoonnummer 050-3115882/06-28344880.