Sales Engineer

Sales Engineer Bent u degene die wij zoeken?

Functieomschrijving

Heb jij gevoel voor commercie en gaat jouw hart sneller kloppen van de techniek? Als Sales Engineer wil je niks liever dan een (technische) oplossing vinden voor het vraagstuk van de klant. Jij hebt kennis of affiniteit met hydraulisch, pneumatisch en computer gestuurde applicaties. Je bent een teamspeler die samen met collega’s het werk gedaan wilt krijgen en zich niet afwendt voor het administratieve werk wat ook bij verkoop binnendienst hoort. Frequente opvolging van leads en projecten is voor jou vanzelfsprekend.

Je bent onderdeel van de product group High Pressure Technology. Als Sales Engineer heb je een essentiële rol in het vertalen van klanten vraagstukken naar technische oplossingen. Je levert een belangrijke bijdrage aan het maken van kostprijscalculaties. Deze vertaal je naar offertes voor hogedrukmachines en/ of hogedruk testapplicaties. Door een goede bedrijfsmatige en technische analyse van de klanten casus ben je in staat om dit samen met de Area Sales Manager te vertalen naar de juiste oplossing en een commerciële aanbieding.

Sollicitatieprocedure

De werving voor de vacature van Sales Engineer loopt via Target | the career company. Voor vragen over de procedure, de functie of het bedrijf, kun je contact opnemen met Marco Kikkert via 06-41774957 of marcokikkert@target.nl.

 

Ben je direct enthousiast? Solliciteer dan nu via Target: https://target.nl/vacature/sales-engineer/