Service Manager

Service Manager

Tijdens een meeting met de Service Engineers vertelt je collega over een verbaasde klant. Deze belde om een afspraak te maken voor onderhoud toen hij vroeg: “Hoe weet jij nu vanuit Assen dat mijn machine in Antwerpen onderhoud nodig heeft?” Enthousiast en met een lach op je gezicht vertel jij de klant dat jullie de nieuwste systemen in huis hebben. Deze helpen het onderhoud aan de machines beter te voorspellen. Super waardevol natuurlijk, want hiermee ontzorgen jullie de klanten en helpen jullie hen onnodige kosten te voorkomen. De eerste reacties van klanten zijn goed. Of beter gezegd: ze zijn erg enthousiast over deze service. Ook jij, als Service Manager, wordt erg blij van deze technologie. Met deze systemen hebben jullie alles nog beter inzichtelijk en voorkom je onnodige storingen. 

Jullie maken duurzame oplossingen die er maatschappelijk écht toe doen; dat voelt goed. En wat zijn jullie trots dat Resato in 2020 is uitgeroepen tot het duurzaamste bedrijf van Drenthe. Maar dit is nog niet alles. Nee, dit is nog maar het begin van een hele mooie toekomst met de mooiste innovaties. 
 

Toonaangevend in hogedruk technologie
Resato is een Nederlandse leverancier van slimme hogedruk oplossingen. Met onze oplossingen verhogen we de productiviteit van onze klanten, wereldwijd. Het is onze missie om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen én deze te overtreffen. Met meer dan 25 jaar ervaring in hogedruk technologie hebben we de kennis en ervaring om betrouwbare en veilige oplossingen te bieden. 

Ons productassortiment omvat hogedruk technologie, waterstraalsnijsystemen, maar ook componenten en systemen voor testen, injectie en controlling, welke opereren tot 14.000 bar. En met een groenere toekomst in het vizier is ons assortiment onlangs nog uitgebreid met waterstoftankstations, boosters en testsystemen. Je vindt Resato producten in onder meer de olie- en gasindustrie, slangtestindustrie, glasindustrie, mijnindustrie, automotive industrie, luchtvaartindustrie en vele andere sectoren.

Wie zoeken wij?
Wij staan aan de vooravond van enorme groei. Daarom zijn wij op zoek naar een Service Manager. Een manager die verantwoordelijk is voor de afdeling Service. Iemand die ons bedrijf naar een hoger niveau kan brengen als het gaat om kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en slim werken. Door jouw ervaring, enthousiasme en gedrevenheid weet je mensen mee te nemen in de plannen die leiden tot groei. Je bent flexibel en weet waar je over praat. Jij laat je niet zomaar iets wijsmaken, jij wilt altijd een onderbouwing horen en het écht begrijpen.

Functiecriteria

 

Als Service Manager

 • Focus jij je op wat echt belangrijk is en stel je de juiste prioriteiten. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is dat projecten afgerond worden voordat er nieuwe starten.
 • Kun je werken op een hoog abstractieniveau. Jij bent in staat een strategie te vertalen naar concrete doelen voor het ontwikkelen, opbouwen, continueren en verbeteren van de service- en onderhoudsorganisatie.  
 • Ben je mensgericht en neem je de tijd en aandacht voor jouw mensen. Je vindt het leuk om mensen te coachen en ze zo naar een hoger niveau te brengen. 
 • Ben je een belangrijke schakel tussen Research & Development en Service & Operations. Jij weet hoe je op een goede manier de verbinding legt tussen deze afdelingen. 
 • Weet je dat de kwaliteit van onze dienstverlening erg belangrijk is. In jouw rol bouw je de in- en externe serviceorganisatie verder uit en heb je in die hoedanigheid contact met je Field Service Engineers, de klanten en servicepartners. 

We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een Service Manager die qua karakter, motivatie en visie perfect bij ons past. Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:

 • Iemand die ruime ervaring meeneemt als manager. Jij weet hoe je niet alleen een organisatie maar ook een team beter maakt. 
 • Technisch. Het is geen eis dat je een specifieke technische opleiding hebt afgerond, maar door jouw werkervaring heb je voldoende kennis van techniek. 
 • Een sparringpartner voor onze interne organisatie, maar ook voor onze klanten. Jij kunt op een natuurlijke manier de leiding nemen in complexe projecten. 
 • Communicatief vaardig; Je vindt het leuk om contacten te leggen met onze opdrachtgevers en je onderhoudt deze contacten ook. 
 • Een gemotiveerde manager die zowel individueel als in teamverband een echte bijdrage levert aan de ontwikkeling van onze organisatie. 

Herken jij jezelf in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe Service Manager kunnen zijn. 

Met wie en voor wie werk je?
Je komt bij een organisatie te werken die de komende jaren enorm gaat groeien. Bij ons stap je op de trein, je rijdt mee en bepaalt mede de koers. Een koers richting een hele mooie en duurzame toekomst. Bij ons heerst een informele sfeer en werk je met gedreven en gemotiveerde collega’s. We werken hard, maar we houden er ook zeker van om successen met elkaar te delen en te vieren: Never a dull moment. 

Onze afdeling Service bestaat uit een Service Engineer, Service Coördinatoren, Field Service Engineers en een Coördinator Planning. Door de groei die wij gaan doormaken zal deze afdeling in de toekomst verder uitgebreid worden.  
Ben jij al enthousiast geworden en ben je nieuwsgierig naar wat we jou allemaal te bieden hebben? Lees hieronder dan snel nog even verder over deze unieke functie. 

Wat doe je zoal tijdens een werkdag?

 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van de afdeling Service.  
 • Je zorgt voor afstemming binnen de verschillende afdelingen. 
 • Je bent geregeld in het veld te vinden bij onze klanten, servicepartners en onze eigen Field Service Engineers. 
 • Je legt en onderhoudt contact met onze klanten. 
 • Je voert actief gesprekken met medewerkers uit jouw team. 

 

Arbeidsvoorwaarden

 

Dit krijg je van ons

 • Ruimte en vrijheid om jezelf te blijven ontwikkelen bij een organisatie die blijft innoveren; bij Resato staan we nooit stil;
 • Een marktconform salaris volgens de CAO Metalektro;
 • Je komt direct bij ons in dienst, wij binden graag goede mensen;
 • Een functie met veel eigenaarschap. Jij initieert of bent betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen; 
 • Een collegiaal en energiek team dat graag samen met jou de wereld een stuk duurzamer maakt.

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij een organisatie die een bijdrage levert aan een groenere toekomst? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Service Manager. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Tijdens de sollicitatieprocedure wordt gebruik gemaakt van DiSC. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Sandra Monsma (Consultant Effectus-HR) op telefoonnummer 06-15575135. 

Acquisitie
Wij werken bewust én vol vertrouwen met Effectus-HR samen aan het invullen van deze vacature. Dat is de reden dat Effectus-HR exclusiviteit voor deze vacature heeft gekregen. Gezien hun vervullingsgraad van 93% zijn we ervan overtuigd dat ook voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat wordt gevonden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet nodig en ook niet gewenst.

 

Direct solliciteren? Ga dan snel naar: https://bit.ly/3sb25Lw