Agrégateur de contenus

angle-left Director of Operations (Only in Dutch)

Director of Operations (Only in Dutch)

Als Resato’s Director of Operations organiseer, coördineer en controleer je de bedrijfsvoering voor een efficiënte operatie in ons hoofdkantoor in Assen. Onder operatie verstaan wij alle functies, processen, activiteiten en infrastructuur omtrent inkoop, logistiek, werkvoorbereiding, productieplanning en assemblage. Je legt in deze functie verantwoording af aan de Chief Operating Officer.

 

Dit ga je doen

Binnen onze organisatie ben jij een belangrijke leider. Jij draagt actief bij aan de operationele, tactische en strategische ontwikkelingen binnen Resato. Dit doe je enerzijds door het operations beleid te bepalen en KPI’s op te stellen waarbij klanttevredenheid en kwaliteit centraal staan. Anderzijds zorg jij ervoor dat dit beleid wordt nageleefd en de KPI’s worden behaald. Je stuurt aan op resultaat, maar hebt ook oog voor medewerkers. Vol enthousiasme geef jij leiding aan de teammanagers binnen inkoop, logistiek, werkvoorbereiding, productieplanning en assemblage. Jij creëert een cultuur binnen de afdelingen van operations waar open communicatie centraal staat en waarin nieuwe werkwijzen ontwikkeld kunnen worden. Samen klaren jullie de klus. Operations biedt zo steun aan andere afdelingen, zoals customer care en sales. En díe steun van operations is essentieel voor deze afdelingen om hun doelen te behalen.

Verdere werkzaamheden zijn:

 • Onderhouden van contacten met externe partijen (bijvoorbeeld leveranciers en kennisinstellingen);
 • Rapporteren van de status en voortgang van de KPI’S en projectmijlpalen;
 • Houden van beoordelingsgesprekken;
 • Opstellen van een Operations jaarplan.

 

Wij vragen

Allereerst vinden wij het belangrijk dat je technisch georiënteerde HBO opleiding hebt afgerond. Hogedruk technologie is namelijk wat alle afdelingen waar jij verantwoordelijk voor bent met elkaar verbindt. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met integratie en afbouw van organisaties, processen en infrastructuren. Voor ons is ook de ‘match’ met Resato van belang; jouw stijl en aanpak moeten passen bij onze cultuur.

Verder vragen wij:

 • Verantwoordelijkheidsgevoel;
 • In een team én zelfstandig kunnen werken;
 • Analytisch denkvermogen en procesgerichtheid;
 • Minimaal 10 jaar praktische ervaring in een maakbedrijf in het middensegment van MKB of in een grootbedrijf in de maakindustrie;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een beleidsbepalende management rol in een maakbedrijf in het middensegment van MKB of in een grootbedrijf in de maakindustrie;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als direct leidinggevende aan leidinggevenden.

 

Wij bieden

Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een innovatief bedrijf. Je werkt in een klein en informeel team. Ook is het mogelijk om binnen 8-12 maanden door te groeien naar de functie van Chief Operating Officer.

Hiernaast bieden wij je:

 • Marktconform salaris;
 • Dynamische werkomgeving;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Wij zijn

Resato is een innovatieve, Nederlandse leverancier van slimme hogedruk oplossingen met het doel om de productiviteit van haar wereldwijde klanten te verhogen. Het is onze missie om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en te overstijgen. Met meer dan 25 jaar ervaring met hogedruk technologie hebben wij de kennis om betrouwbare en veilige oplossingen te bieden.

Je kunt Resato producten vinden in de olie & gas industrie, slangtest industrie, glas industrie, mijn industrie, automotive industrie, luchtvaart industrie en vele anderen.

Het is belangrijk voor ons om een werkruimte te creëren waarin mensen leren, zich ontwikkelen en plezier maken.

 

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail met CV en motivatie naar jobs@resato.com

De notre expert en recrutement d'emploi

Bart van Nes

"Sans notre peuple, nous n'aurions jamais été là où nous sommes aujourd'hui et nous serons demain !"

Bart van Nes - Job Recruiter
Contactez notre expert