Agrégateur de contenus

angle-left Manager logistics (only in Dutch)

Manager logistics (only in Dutch)

Als Resato’s Manager of logistics organiseer, coördineer en controleer je alle processen binnen onze logistieke afdeling. Ook bekijk je hoe deze processen kunnen worden verbeterd en voer je deze verbeteringen door. In deze functie leg je verantwoording af aan de Director of Operations.

 

Dit ga je doen

Jij bent hét aanspreekpunt voor de afdeling logistiek. Jij mede bepaalt de strategie voor de logistieke afdeling. Bovendien vertaal je deze strategie naar concrete plannen en planningen. Je draagt zorg voor een correct en inzichtelijk voorraadbeheer. Hiernaast zie jij toe op een goede afwikkeling van de binnenkomende en uitgaande zendingen. Deze dienen op tijd binnen te komen óf op tijd de deur uit te worden gestuurd van en naar meer dan 80 landen wereldwijd. In deze functie geef jij  vol enthousiasme leiding en coaching aan medewerkers van de afdelingen logistiek en control & machining. Jij verdeelt de taken en verantwoordelijkheden en controleert de voortgang en kwaliteit van werkzaamheden. Hierbij reageer je proactief op afwijkingen en zet jij acties uit om de prestaties weer op het gewenste niveau te brengen.   

Verdere werkzaamheden zijn:

 • Initiëren en implementeren van verbetertrajecten;
 • Adviseren over strategische aankopen/investeringen;
 • Onderhouden van contact met transporteurs zodat het transport tegen een zo gunstig mogelijk tarief wordt georganiseerd;
 • Samenwerken met financiële afdeling om tijdig logistieke documenen aan te leveren;
 • Samenwerken met verkoop afdeling om tijdig transporttarieven aan te dragen.

 

Wij vragen

Allereerst vinden wij het belangrijk dat je een HBO-opleiding hebt afgerond met een focus op bedrijfskunde of logistiek. Ook technisch inzicht is voor ons van belang, omdat ons productassortiment uit hogedruksystemen- en componenten bestaat. Je hebt een commerciële instelling; je herkent kansen en gaat een onderhandeling niet uit de weg. Daarnaast heb je een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Verder vragen wij:

 • Stressbestendig;
 • Goed kunnen plannen en organiseren;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré);

 

Wij bieden

Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een innovatief bedrijf, dat wereldwijd werkzaam is. Je werkt in een klein en informeel team.

Hiernaast bieden wij je:

 • Marktconform salaris;
 • Dynamische werkomgeving;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Wij zijn 

Resato is een innovatieve, Nederlandse leverancier van slimme hogedruk oplossingen met het doel om de productiviteit van haar wereldwijde klanten te verhogen. Het is onze missie om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en te overstijgen. Met meer dan 25 jaar ervaring met hogedruk technologie hebben wij de kennis om betrouwbare en veilige oplossingen te bieden.

Ons productassortiment bestaat uit hogedruk technologie-en waterstraalsnijsystemen en componenten en systemen voor testen, injectie en controlling die opereren tot 14,000 bar. Je kunt Resato producten vinden in de olie & gas industrie, slangtest industrie, glas industrie, mijn industrie, automotive industrie, luchtvaart industrie en vele anderen.

Het is belangrijk voor ons om een werkruimte te creëren waarin mensen leren, zich ontwikkelen en plezier maken.

 

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail met CV en motivatie naar jobs@resato.com

De notre expert en recrutement d'emploi

Bart van Nes

"Sans notre peuple, nous n'aurions jamais été là où nous sommes aujourd'hui et nous serons demain !"

Bart van Nes - Job Recruiter
Contactez notre expert