Agrégateur de contenus

angle-left Project Manager R&D (Only in Dutch)

Project Manager R&D (Only in Dutch)

Als Resato’s Project Manager R&D zet jij projecten op voor de ontwikkeling van nieuwe producten en coördineer je deze. Ons productassortiment omvat hogedruk technologie-en waterstraalsnijsystemen, maar ook componenten en systemen voor testen, injectie en controlling die opereren tot 14.000 bar. Op weg naar een groenere toekomst is ons assortiment verder uitgebreid met onze waterstof tankstations, boosters en testsystemen. Je draagt zorg voor een juiste uitvoering van het project door het projectteam. Je legt verantwoording af aan de Manager R&D.
 

Dit ga je doen

Binnen de organisatie heb je een brede rol. Je beweegt je binnen de organisatie tussen de projecteigenaren (directie, sales en/of klant) en de multidisciplinaire teams die jij aanstuurt. Zo zet je bijvoorbeeld enerzijds het projectplan, de begroting en de planning op. Dit doe je vanuit de specifieke eisen en wensen. Eventueel voer je, in samenwerking met sales, als onderdeel van de opzet een voorstudie uit. Anderzijds coördineer je de werkzaamheden van het projectteam tijdens de ontwikkeling, engineering, productie, het testen en de implementatie van het nieuwe product. Ook heb je een controlerende rol: je bewaakt projectkosten, -planning en -kwaliteit. Jij bent degene die acties uitzet om het product naar het gewenste niveau te brengen.

Verdere werkzaamheden zijn:

 • Aansturen & coachen van projectteams;
 • Bewaken van de kostprijzen;
 • Bewaken van de financiële project resultaten;
 • Fungeren als aanspreekpunt voor de klant;
 • Bespreken van opdracht, uitkomsten studies, uitvoering en voortgang van het project met Manager R&D.
   

Wij vragen

Allereerst vinden wij het belangrijk dat je een HBO/WO-opleiding in de richting techniek hebt afgerond (WTB/ elektro/ mechatronica). Ervaring met waterstof en hogedruk is een pré. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar ervaring met projectmanagement in een technische R&D omgeving. Hierdoor weet je hoe je R&D processen opzet en implementeert.

Verder vragen wij:

 • Prince II, PMI of IPMA-opleiding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duitse taal is een pré);
 • Zelfstandig, maar ook een teamspeler;
 • Doelgericht en kwaliteitsgericht;
 • Kunnen coachen en overtuigen.
   

Wij bieden

Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een innovatief bedrijf. Je werkt in een klein en informeel team. Hiernaast bieden wij je:

 • Marktconform salaris;
 • Dynamische werkomgeving;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
   

Wij zijn

Resato is een innovatieve, Nederlandse leverancier van slimme hogedruk oplossingen met het doel om de productiviteit van haar wereldwijde klanten te verhogen. Het is onze missie om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en te overstijgen. Met meer dan 25 jaar ervaring met hogedruk technologie hebben wij de kennis om betrouwbare en veilige oplossingen te bieden.

Je kunt Resato producten vinden in de olie & gas industrie, slangtest industrie, glas industrie, mijn industrie, automotive industrie, luchtvaart industrie en vele anderen.

Het is belangrijk voor ons om een werkruimte te creëren waarin mensen leren, zich ontwikkelen en plezier maken.


Geïnteresseerd? Stuur een e-mail met CV en motivatie naar jobs@resato.com

De notre expert en recrutement d'emploi

Bart van Nes

"Sans notre peuple, nous n'aurions jamais été là où nous sommes aujourd'hui et nous serons demain !"

Bart van Nes - Job Recruiter
Contactez notre expert