Managing Director High Pressure Technology

Managing Director High Pressure Technology

Ben jij die ondernemende Managing Director die een unieke kans zoekt om vorm te geven aan de groei, verzelfstandiging en positionering van een innovatieve en klantgerichte organisatie op het gebied van waterstof testing? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Als directeur ben je verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering, aansturing en verzelfstandiging van Resato High Pressure Technology. In deze functie ben je het boegbeeld van de organisatie, zowel intern als extern. Je rapporteert aan de aandeelhouders.

Met de verzelfstandiging van High Pressure Technology is het tijd voor de volgende fase. Als Managing Director krijg je de unieke kans om vorm en inhoud te geven aan de groeistrategie, zodat de ambitieuze (groei)doelstellingen worden behaald. Dit doe je onder meer door de missie, visie en strategie te ontwikkelen en te zorgen voor de implementatie en uitvoering ervan.

Je bent een inspirerende en coachende leider die anderen begeleidt en meeneemt. Je hebt oog voor persoonlijke ontwikkeling en stimuleert eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Vanzelfsprekend besteed je veel aandacht aan het structureren en optimaliseren van de interne organisatie en de bedrijfsprocessen. Je zorgt voor een adequate informatievoorziening, zowel voor interne als voor externe stakeholders.

Sollicitatie

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel, dan nodigt Hunter Select je graag uit te reageren. Naast de mogelijkheid om te solliciteren via onderstaande button, kun je ook je cv (en motivatie) per e-mail sturen naar Hunter Select t.a.v. Renée Nicolaï, r.l.nicolai@hunterselect.nl en Ruth Stapert h.r.stapert@hunterselect.nl. Uiteraard is vertrouwelijke behandeling van je gegevens gewaarborgd. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Renée Nicolaï of Ruth Stapert via telefoonnummer 050-3115882.

Of solliciteer direct online!