Resato Matchmaking Donderdag 14 februari - 15.00 tot 20.00 uur


Ben jij onze perfecte match?

Wij zijn op zoek naar talent. Wij zijn op zoek naar jou! Ontwikkel jij samen met ons een groenere wereld aan de hand van onze innovatieve waterstof applicaties? Of draag jij liever je steentje bij als finance controller, marketing specialist of service engineer in de hoge druk wereld? Met jou technische, innovatieve en vooruitstrevende capaciteiten ben jij bij ons op de juiste plek. Kom langs tijdens ons Matchmaking evenement en solliciteer direct op een van onze vele vacatures.

Meld je hier direct aan


Vinden wij elkaar op Valentijnsdag?

Vinden wij elkaar op Valentijnsdag? Kom langs op donderdag 14 februari - 15.00 tot 20.00 uur

Ben jij nog steeds op zoek naar je perfecte match? Wij ook! Daarom organiseert Resato International het Matchmaking evenement waarbij wij jou graag willen uitnodigen om kennis te maken met onze afdelingen, de sfeer te proeven in ons technisch en innovatief bedrijf en om te kijken of wij een perfecte match zijn. Houd dus je CV bij de hand om direct te kunnen solliciteren op de vacature die bij jou past!

Wij zijn een innovatieve, Nederlandse leverancier van slimme hogedruk oplossingen met het doel om de productiviteit van onze wereldwijde klanten te verhogen. Het is onze missie om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en te overstijgen. Met meer dan 25 jaar ervaring met hogedruk technologie hebben wij de kennis om betrouwbare en veilige oplossingen te bieden. Ons productassortiment omvat hogedruk technologie waterstraalsnijsystemen, maar ook componenten en systemen voor testen, injectie en controlling die opereren tot 14,000 bar. Tevens zijn wij op weg naar een groenere wereld met onze waterstofoplossingen. 

Om onze ambitieuze doelstellingen te behalen zet iedereen zijn en haar schouders eronder. Hierbij kunnen wij voldoende ondersteuning gebruiken. Heb jij affiniteit met techniek en wil je onderdeel zijn van een zeer innovatief en vooruitstrevend bedrijf? Kom dan langs om te kijken of wij een perfecte match vormen. We hopen jou op 14 februari te informeren en enthousiasmeren om ons team te komen versterken.

 

Programma

De inloopmiddag/avond start om 15.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Kom kennis maken met de verschillende afdelingen bij Resato en ontdek welke mogelijkheden er zijn. Zijn wij een perfecte match?

Wat kan je verwachten:

- Spreken met collega's en leidinggevenden op het werkplein

- Solliciteer direct door je CV en/of motivatie achter te laten

- Maak kennis met de verschillende afdelingen

- Ontdek alle openstaande vacatures

- Proef de sfeer bij Resato tijdens korte rondleidingen

 

Locatie

Resato International
Duitslandlaan 1
9403 DL, Assen

 

Aanmelden voor dit evenement kan direct via het inschrijfformulier!

Resato Matchmaking form