Meeloopstage HR

Meeloopstage HR

Resato is een Nederlandse leverancier van slimme hogedruk oplossingen. Met onze oplossingen verhogen we de productiviteit van onze klanten, wereldwijd. Het is onze missie om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen én deze te overtreffen. Met meer dan 25 jaar ervaring in hogedruk technologie hebben we de kennis en ervaring om betrouwbare en veilige oplossingen te bieden.

 

Toonaangevend in hogedruk technologie: Ons productassortiment omvat hogedruk technologie, waterstraal snijsystemen, maar ook componenten en systemen voor testen, injectie en controlling, welke opereren tot 14,000 bar. Met een groenere toekomst in het vizier is ons assortiment onlangs nog uitgebreid met waterstoftankstations, boosters en testsystemen. Je vindt Resato producten in onder meer de olie- en gasindustrie, slangtestindustrie, glasindustrie, mijnindustrie, automotive industrie, luchtvaartindustrie en vele andere sectoren. We zijn gevestigd in Assen en er werken momenteel ca. 130 Resato collega’s.

 

Voor onze afdeling HR zijn wij op zoek naar een:
Meeloop stagiair(e) HR

 

We bieden je een stageplek aan waar je veel kan leren over wat er allemaal komt kijken op een HR afdeling. Je zult gezien worden als een volwaardige collega en krijgt je eigen werkzaamheden binnen de afdeling. Tijdens de stage bestaan je werkzaamheden uit administratieve taken, maar ook uit projecten. Daarbij kijken we welke onderwerpen bij jou passen.

 

Wie ben jij?

  • Je doet de opleiding HBO Human Resource Management
  • Je bent enthousiast, zelfstandig en proactief
  • Je bent praktijkgericht

 

Welke kansen krijg je?

  • Je bent onderdeel van ons HR team en krijg je de kans om mee te draaien met veel facetten van het vak
  • Je kunt leren van professionals met jarenlange ervaring
  • En natuurlijk hopen wij ook van jou te leren!

 

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij stagelopen bij een organisatie die een bijdrage levert aan een groenere toekomst? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons. Dit kan door een mail te sturen met jouw CV en een korte motivatie naar HR@resato.com.

 

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Hetty Koning via telefoonnummer 050-5016877.